Podokracht

Vanaf 1 april 2024 is Voetencentrum Elferink overgenomen door Podokracht. Podokracht biedt specialistische voetzorg en helpt u bij klachten aan uw voeten, knieën, heupen en de lage rug. Wij helpen iedereen met voetgerelateerde klachten, waaronder kinderen en ouderen of mensen met sportblessures. Of heeft u diabetes en/of reuma en heeft u totale voetzorg nodig? Onze podotherapeuten staan voor u klaar. Per 2022 bieden wij in onze praktijk ook leefstijlcoaching aan. U vindt onze vestigingen in Hattem, Raalte en Dronten. U kunt ons vinden in de winkels van Elferink Schoenen.  

Service, kwaliteit en de patiënt centraal stellen vindt Podokracht erg belangrijk. Wij kijken verder dan uw klacht. Onze locaties lenen zich voor behandelingen op de begane grond en zijn dus ook goed bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn. 

Wij zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. 

Afspraak binnen één week bij de podotherapeut en leefstijlcoach. Podotherapeutische zolen klaar binnen één week.

Onze praktijk

Vacature podotherapeut

Wij zijn op zoek naar een (pas) afgestudeerde podotherapeut. Ook als je even uit het vak bent geweest en je wilt graag als podotherapeut weer aan de slag, dan ben je bij ons van harte welkom. Wij zijn een kleine praktijk met veel groeipotenties en uitbreidingsmogelijkheden! Stuur je cv met motivatie naar info@podokracht.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Maureen ten Hag via de mail op info@podokracht.nl

;