Wie zijn wij?

Voetencentrum Elferink is een jonge praktijk en bestaat uit een klein team van podotherapeuten, een (medisch) pedicure en een leefstijlcoach. Samen voorzien wij cliënten van een breed scala aan behandelmogelijkheden. 

Onze missie

Cliënten weer pijnvrij te kunnen laten lopen door totale voetzorg te leveren. Doordat wij met verschillende disciplines onder één dak zitten, met elk een eigen specialisatie, kunnen wij cliënten nog beter van een compleet advies voorzien. Daarnaast werken wij nauw samen met verschillende disciplines buiten onze praktijk, zoals huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en diabetesverpleegkundigen. De zorgvraag van de cliënt staat centraal. Door nauw samen te werken vinden wij de beste behandelmethode om de zorgvraag te behandelen.

Onze visie

Wij behandelen onze cliënten volgens de gedachtengoed van positieve gezondheid. Dit houdt in dat zowel de cliënt als de pijnklacht centraal staan. Wat is voor de cliënt belangrijk om te doen, zodat zij zelf weer de regie krijgen over hun leven. In samenspraak met de cliënt gaan wij op zoek naar hetgeen wat een bijdrage kan leveren om weer beter in hun vel te zitten. Wij bieden daarom een breed scala aan behandelingen. Van schoenadviezen tot pedicurezorg, van podotherapeutische zolen tot adviezen met betrekking tot belasting en belastbaarheid.

Afspraak binnen één week bij de podotherapeut, pedicure en leefstijlcoach. Podotherapeutische zolen klaar binnen één week.

Onze praktijk

Ons team

Maureen

Maureen

Praktijkmanager/Podotherapeut/Leefstijlcoach

Leonie

Leonie

Podotherapeut

Kom jij ons versterken?

Ben jij een (bijna afgestudeerde) medisch pedicure en lijkt het jou leuk om ons te komen versterken? Wij zijn een kleine praktijk met veel groeipotentie en uitbreidingsmogelijkheden! Stuur je cv met motivatie naar management@voetencentrumelferink.nl Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Laura van der Galiën, management, per mail of via 0572-745050.

;