Hattem

Kerkstraat 23, 8051 GJ Hattem

Raalte

Grotestraat 26, 8102 CE Raalte

Dronten

De Redepassage 7-9, 8254 KC Dronten

Praktijkinformatie Hattem:

Onze praktijkruimte bevindt zich in de winkel van Elferink Schoenen aan de Kerkstraat 23 in Hattem. Dit is de winkelstraat van Hattem. U kunt de praktijk goed met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushaltes bevinden zich op ongeveer 5 minuten loopafstand van de locatie.

Parkeren:

U kunt 30 minuten gratis parkeren aan de achterzijde van de praktijk en twee uur gratis parkeren in de dichtbij gelegen parkeergarage Tinneplein.

Wachtruimte:

U kunt plaatsnemen in de schoenenwinkel. U hoeft zich van te voren niet te melden. De podotherapeut of pedicure haalt u op.

Spreekuur Podotherapie: dinsdag en woensdag

Spreekuur (medisch) Pedicure: 1x in de drie weken op donderdag 

Praktijkinformatie Raalte:

Onze praktijkruimte bevindt zich in de winkel van Elferink Schoenen aan de Grotestraat 26 in Raalte. De winkel bevindt zich aan het begin van de winkelstraat. U kunt de praktijk goed met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte 'Westdorplaan' bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de locatie.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren achter de blauwe streep op het parkeerplein de Domineeskamp. Deze parkeerplaats bevindt zich op drie minuten lopen van de praktijk.

Wachtruimte:

U kunt plaatsnemen in de schoenenwinkel. U hoeft zich van te voren niet te melden. De podotherapeut of pedicure haalt u op. De pedicurekamer zit boven, maar u kunt op dinsdag beneden worden behandeld door de pedicure.

Spreekuur Podotherapie: woensdag, donderdag en vrijdag

Spreekuur (medisch) Pedicure: dinsdag (behandeling beneden mogelijk) en donderdag

Spreekuur Leefstijlcoach: woensdag

Praktijkinformatie Dronten:

Onze praktijkruimte bevindt zich in de winkel van Elferink Schoenen aan de Redepassage 7-9 in Dronten. De winkel bevindt zich in het stadscentrum Suydersee in het overdekte gedeelte van De Redepassage. U kunt de praktijk goed met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte 'Centrum, Dronten' bevindt zich op 6 minuten loopafstand van de locatie.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren op de meerdere parkeerplaatsen rondom het stadscentrum. Let er wel op dat op sommige parkeerplaatsen een blauwe zone is ingesteld. 

Wachtruimte:

U kunt plaatsnemen in de schoenenwinkel. U hoeft zich van te voren niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Spreekuur Podotherapie: vrijdag

Klik op onderstaande knop om eenvoudig en snel uw afspraak in te plannen. Kies de gewenste locatie en type behandeling.

Online een afspraak maken
;