Gratis (voeten)screening

Heeft u klachten, maar twijfelt u eraan of de podotherapeut iets voor u kan betekenen? Hiervoor bieden wij vrijblijvend een 10 minuten gratis (voeten)screening aan. 

Wij bieden als extra service een gratis advies van onze voetspecialisten. Tijdens deze gratis screening bekijken de voetspecialisten uw voeten en vertellen zij meer over uw klachten en de mogelijke oorzaak hiervan. Tevens geven zij advies over de behandelmogelijkheden wanneer uit de screening blijkt dat een consult gewenst is. Indien er een consult nodig is kunt u direct een afspraak inplannen.

De voorwaarden van de gratis screening:

  1. De screening is gratis en vrijblijvend.
  2. Alleen op afspraak
  3. De screening duurt niet langer dan 10 minuten.
  4. De gratis screening betreft een korte inventarisatie van uw klacht. Er zal dus géén behandeling worden uitgevoerd. Hiervoor kan een aparte afspraak worden gemaakt.
  5. Wanneer u al bij ons onder behandeling of controle bent voor klachten komt u niet in aanmerking voor de gratis screening.
  6. Wij vragen u om naar de screening de schoenen mee te nemen waar u de meeste klachten in ervaart.

De gratis screening is mogelijk op onze locaties in Hattem, Raalte en Dronten. Wanneer u graag langs wilt komen voor de screening dient u hiervoor telefonisch een afspraak te maken. Dit kan door op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur te bellen naar 0572-745050.

De gratis screening is mogelijk op de volgende dagen met bijbehorende locatie:

  • Hattem: Dinsdag en woensdag bij de podotherapeut. 
  • Raalte: Woensdag, donderdag en vrijdag bij de podotherapeut. 
  • Dronten: Vrijdag bij de podotherapeut.
;