Ons team

Maureen

Maureen behandelt alle klachten aan de onderste extremiteit. Denk hierbij aan voetklachten, maar ook klachten aan de enkels, knieën, heupen en lage rug. Maureen is een algemeen podotherapeut en is MSc in Manuele therapie. Door podomanuele therapie toe te passen kan zij gewrichten mobiliseren zodat deze weer goed ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. Daarnaast is zij leefstijlcoach en biedt zij hiervoor ook consulten aan binnen Voetencentrum Elferink. Maureen draait agenda op onze locatie in Raalte.

Leonie

Leonie is ons team per maart 2023 komen versterken. Leonie is een algemeen podotherapeut en behandelt alle klachten aan de onderste extremiteit. Denk hierbij aan voetklachten, maar ook klachten aan de enkels, knieën, heupen en lage rug. Leonie draait agenda op onze locaties Raalte, Hattem en Dronten.

Kom jij ons versterken?

Ben jij een (bijna afgestudeerde) medisch pedicure en lijkt het jou leuk om ons te komen versterken? Wij zijn een kleine praktijk met veel groeipotentie en uitbreidingsmogelijkheden! Stuur je cv met motivatie naar management@voetencentrumelferink.nl Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Laura van der Galiën, management, per mail of via 0572-745050.

;