Onze specialisaties

Kinderpodotherapie

Klaagt uw kind over pijn in de voeten en/of benen? Struikelt uw kind regelmatig of wordt het uitoefenen van de sport bemoeilijkt? Er kan dan sprake zijn van een afwijkende voetstand en/of afwijkend looppatroon waarvoor de podotherapeut mogelijk een oplossing kan bieden.

Diabetespodotherapie

Diabetes mellitus kan op den duur leiden tot lichamelijke problemen. Een kwart van alle diabetespatiënten heeft een verhoogd risico op een wond, ook wel ulcus genoemd. Ook andere chronische ziekten kunnen leiden tot voetproblemen, zie medische voetscreening bij behandelmogelijkheden.

Bedrijfspodotherapie

Wist u dat meer dan 8% van al het verzuim gerelateerd is aan voetklachten? Deze klachten komen met name voor bij beroepen waar werknemers zwaar lichamelijk werk verrichten of veel moeten staan en lopen. De klachten kunnen het werk dusdanig beïnvloeden dat de arbeidsproductiviteit afneemt of zelfs leidt tot (langdurig) verzuim.

Sportpodotherapie

Veel sporters krijgen wel eens te maken met blessures. Veel van deze blessures beginnen aan de voeten. Elke sport is anders en kent zijn eigen manier van bewegen. Zo speelt het type ondergrond, het schoeisel en de mate van belasting een belangrijke rol.

Onze specialisten

Maureen

Praktijkmanager/Podotherapeut/Leefstijlcoach

Over mij

Leonie

Podotherapeut

Over mij
;