Podotherapie wordt veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Een verwijzing van de (huis)arts is vrijwel niet meer nodig. Omdat podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering wordt er geen aanspraak gemaakt op het eigen risico. Voor mensen met diabetes of een andere chronische ziekte wordt podotherapie onder bepaalde voorwaarden rechtstreeks vanuit de basisverzekering vergoed. Medisch noodzakelijke consulten worden dan vergoed wanneer er sprake is van zorgprofiel 2,3 of 4. 

Pedicurezorg wordt in sommige gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering bij de diabetische en reumatische voet of de medische voet. De basisverzekering kent een vergoeding voor pedicurebehandelingen bij een medische voet wanneer er sprake is van zorgprofiel 2,3 of 4.  

Sommige verzekeraars hebben een totaalbedrag voor voetzorg opgenomen in de aanvullende verzekering. Houd er in dat geval rekening mee dat van dit bedrag ook de behandelingen bij andere voetzorgverleners worden vergoed.

Podotherapie en pedicure afspraak binnen één week. Podotherapeutische zolen klaar binnen één week.

Kom jij ons versterken?

Ben jij een (bijna afgestudeerde) medisch pedicure en lijkt het jou leuk om ons te komen versterken? Wij zijn een kleine praktijk met veel groeipotentie en uitbreidingsmogelijkheden! Stuur je cv met motivatie naar management@voetencentrumelferink.nl Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Laura van der Galiën, management, per mail of via 0572-745050.

;